Honlapunk azért használ cookie-kat, hogy fokozza az Ön számára nyújtott élményt. Honlapunk használatának folytatásával Ön hozzájárul a cookie-k használatához. Adatvédelmi nyilatkozat Elfogadom
Produse Meniu

Top EU line

Fogfehérítő lámpa - Te is láttad már?

Te is biztosan láttál már a különféle közösségi média oldalakon a hétköznapi emberektől kezdve a legnagyobb hírességekig olyan fotókat, ahol egy kéken világító lámpával a szájukban próbálnak a kamerába mosolyogni, s csatolnak hozzá a legtöbb esetben egy előtte-utána képet is.

Ez a furcsa lámpa nem más, mint a BrightWhite fogfehérítő rendszer egyik legfontosabb eleme, hiszen e fogfehérítő lámpa segítségével aktiválódik a fogsínbe tett fogfehérítő gél, mely segíti az elszíneződések megszüntetését a fogakon.

Így nem meglepő, ha a kedvező áron kapható, hidrogén-peroxid mentes, EU-s engedélyekkel rendelkező fogfehérítő rendszert egyre többen használják már, hiszen nem egy esetben láthattuk például YouTube videókban vagy Instagram posztokban azt, hogy milyen gyönyörűen ki tudja fehéríteni ez a rendszer az emberek fogait.

Ez azért nagyon jó, hiszen régebben a fogorvosi rendelőben elérhető fogfehérítés volt az egyetlen módszer, mely sajnos a mai napig igen drága a legtöbb embernek, emiatt a BrightWhite rendszer megjelenése jelentette sokak számára az egyetlen megoldást arra, hogy fogaik újra szép fehérek legyenek.

Így a fogfehérítő lámpa segítségével kis idő alatt ugyanolyan szép fehérek lehetnek a fogaid, mintha rendelőben csináltatnád meg ezt a kezelést, hiszen ez a módszer bizonyítottan hatásos és több árnyalattal fehérebb fogakat varázsol már az első alkalom után.

Mivel minden embernek más színűek a fogai, így a BrightWhite rendszert is több féle kiszerelésben lehet kapni. Rendelhetők így kész szettek és csomagok is, melyek tartalmazzák a fogfehérítő lámpát, illetve kaphatók kiegészítők is azoknak, akiknek több alkalom szükséges ahhoz, hogy elérjék a kívánt hatást.

Nyilván, aki nem eszik vagy iszik színes ételeket vagy italokat, annak nem lesz szüksége nagy kiszerelésre, de például aki rendszeresen kávézik és dohányzik, annak kicsit tovább fog tartani a kezelés.

Így a fogfehérítő lámpa segítségével ma már szinte bárkinek lehetnek vakítóan fehér fogai, hiszen a megbízható és letesztelt minőségű BrightWhite rendszer kedvező és elérhető áron rendelhető meg.

Etichete legate de conținut: fogfehérítés fogfehérítő lámpa