Honlapunk azért használ cookie-kat, hogy fokozza az Ön számára nyújtott élményt. Honlapunk használatának folytatásával Ön hozzájárul a cookie-k használatához. Adatvédelmi nyilatkozat Elfogadom
Produse Meniu

Top EU line

Despre noi

"Sistemul de albire dentară BrightWhite, fără peroxizi, pentru utilizare la domiciliu, nu este deloc dureros și este în proporție de 100% un procedeu sigur de albire a dinților, în domeniul procedeelor pentru domiciliu. Recomand cu căldură utilizarea acestui sistem pentru persoanele cu gingii și dinți sensibili, deoarece folosirea acestuia nu îi afectează în nici un mod negativ. Datorită componentelor sale unice, este extrem de eficace, iar rezultatele se pot vedea imediat după prima utilizare."

Dr. Kontra Monica

 

Toată lumea ar dori să aibă dinți de un alb imaculat, dar puțini își pot permite o procedură de albire într-un cabinet stomatologic. De asemenea, foarte mulți au rețineri cu privire la sensibilitatea care apare ulterior folosirii acestui procedeu. Soluția este noua generație a sistemului de albire dentară BrightWhite®, cu formula ULTRA WHITE, fără peroxizi, destinată utilizării la domiciliu. Acest produs este extrem de eficace în domeniul albirii dinților, se poate utiliza foarte ușor și este o soluție sigură pentru dinți de un alb imaculat!

La sfârșitul anului 2012 au fost aduse importante modificări referitoare la procedeele de albire a dinților și a procedeelor destinate utilizării la domiciliu (pentru detalii accesează aici), a căror rezultat a fost interzicerea utilizării substanțelor de albire dentară, destinate utilizării la domiciliu, pe bază de peroxizi (peroxid de hidrogen, peroxid de carbamidă) pe întreg teritoriul Uniunii Europene. Utilizarea acestor produse, fără supraveghere medicală, este periculoasă, de aceea, la momentul actual substanțele cu conținut de peroxizi se pot utiliza doar de către stomatologi, acestea fiind STRICT INTERZISE pentru utilizarea la domiciliu. Stomatologii utilizează substanțe cu un conținut maxim de 6% de peroxid de hidrogen și 16% peroxid de carbamidă.

Cei care comercializează substanțe de albire a dinților, pe bază de peroxizi, neavând calitatea de stomatolog, fac acest lucru în mod ilegal. Mulțumită acestei modificări a normelor legale au fost realizate produsele de albire dentară fără peroxizi inclusiv destinate utilizării la domiciliu, printre acestea numărându-se și BrightWhite®. Acestea nu au nici un efect nociv asupra dinților și gingiilor. Aceste produse pot fi folosite și acasă de către utilizatori, nu numai de către stomatologi.

Aceste produse sunt denumite: SUBSTANȚE COSMETICE DE ALBIRE A DINȚILOR.

Sistemul BrightWhite®, de albire a dinților, fără peroxizi, destinat utilizării la domiciliu, provine din țara în care s-a inventat albirea dinților, din America. Este un fapt cunoscut că în SUA se efectuează cele mai multe procedee de albire dentară, pe plan mondial, iar stomatologii de acolo recomandă pacienților lor sistemul de albire, destinat utilizării la domiciliu. Produsul nostru este recomandat și susținut de Asociația Stomatologilor Americani (ADA).

Avantajele sistemului de albire a dinților BrightWhite®, fără peroxizi, destinat utilizării la domiciliu:


Acest produs este o inovație în domeniul albirii dentare la domiciliu, deoarece simplifică acest procedeu și îi reduce costurile. Datorită acestuia, o dantură de un alb imaculat este accesibilă acum tuturor. Albește-ți dinții cu ajutorul sistemului de albire dentară BrightWhite®, fără peroxizi, la domiciliu, cu o eficacitate de 100% - în mod profesional - și în siguranță! Produsul nostru este recunoscut ca fiind profesional și este înregistrat la nivelul UE în CPNP (Cosmetic Products Notification Portal), dispunând și de Evaluare de siguranță.

Este timpul să îți schimbi modul de viață și să ai încredere în tine, atât la locul de muncă, cât și în viața personală. Realizează-ți visul, având un zâmbet de un alb strălucitor, așa cum întotdeauna ți-ai dorit! Folosește sistemul de albire a dinților BrightWhite, pentru un zâmbet de un alb strălucitor, deoarece un zâmbet frumos reprezintă o investiție pe termen lung!